Home Bestuur Lidmaatschap Pup Info Activiteiten Media
Clubblad Foto's Het Ras Herplaatsers Links Pdf bestanden inzien of downloadenBij kunnen fokkers die zijn aangesloten bij de club hun pups aanmelden ter bemiddeling.
De voorwaarden om voor pupbemiddeling in aanmerking te komen, vindt u hier.

Aspirant pupkopers kunnen bij de pupinfo informatie over het ras krijgen, geļnteresseerden kunnen naam en telefoonnummer krijgen van de fokker waar een nestje geboren is.

Zijn er op dat moment geen pups aangemeld bij de vereniging dan kan men op de wachtlijst geplaatst worden.

Aspirant pupkopers die vragen waar zij een Lakie in het echt kunnen zien, verwijzen wij in eerste instantie naar de eerstvolgende bijeenkomst van de vereniging. Soms komt het voor dat dat erg lang duurt. Dan proberen wij een andere oplossing te vinden.
N.B. Wanneer u zich op de wachtlijst van de N.L.T.C. laat plaatsen voor een pup of een herplaatser, dan worden uw gegevens en de inhoud van uw email opgeslagen en voor enige tijd bewaard (maximaal 7 jaar).
Dit varieert aangezien de tijdspanne waarin een geschikte pup of herplaatser zich voordoet varieert.
Mocht u hier bezwaar tegen hebben, geef dan a.u.b. aan hoe lang u wilt dat uw gegevens uiterlijk bewaard worden of neem contact op op het moment dat u niet langer op de wachtlijst genoteerd wilt staan.

Uiteraard worden uw gegevens nooit voor andere doeleinden gebruikt dan om contact met u op te kunnen nemen en om na te gaan of een mogelijk beschikbare pup of herplaatser in uw situatie geschikt is.
Uw gegevens worden nooit openbaar gemaakt of doorverkocht.
Echter gezien de huidige wet op privacy zijn wij verplicht u hiervan op de hoogte te stellen en u de mogelijkheid te geven controle te houden over het gebruik van uw gegevens.